Nazomer bij Akasha

Voor alle deelnemers, de startlijst voor zondag aanstaande vind je Startlijst F proeven 1 oktober 2017[4147].
De scholen zijn begonnen! Maxi- en minikamp waren afgelopen zomer zeer geslaagd. Veel nieuwe avonturen beleefd. Houdt Facebook in de gaten voor alle foto’s. In de tussentijd zijn we druk met het organiseren van de nieuwe cursussen, beiden voor kinderen en volwassenen. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Interesse in priveles, of wil je graag samen met je paard in training? Ook dan, mail ons.
Bij Akasha staat het welzijn en welbevinden van paard en ruiter (ook tijdens training) zeer hoog in het vaandel. Nieuwe ruiters en bezoekers zijn altijd welkom. Met onze 20 schoolpaarden en pony’s geven we dagelijks les aan ruiters van alle leeftijden en op alle niveaus.
Akasha is lid van FNRS en i.b.v. het SVP veiligheidscertificaat. Ook hebben we onlangs als één van de eerste stallen in Nederland het KPW ontvangen (Keurmerk Paard Welzijn). Onze rijstijl is paard(w)aardig en klassiek te noemen. Wij combineren traditionele inzichten met wetenschappelijke en bio- mechanische richtlijnen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werken aan de zit (de houding en de hulpen) van de ruiter, omdat een betere basis zorgt voor gezondere prestaties. Stap voor stap, zeer concreet en met uniek begrijpelijk lesmateriaal leert ook de jonge of beginnende ruiter op basis van leer en trainingsprincipes zich (beter) verstaanbaar te maken aan een paard.