Evenementen

Er wordt met de betreffende lessen in overleg samengevoegd of verschoven.

Vanaf 8 jaar en dan meteen een goede start met paardrijden. Vanuit de cursus kan er doorgestroomd worden naar de reguliere groepslessen. Voor inschrijven en informatie, neem contact met ons op, of kijk verder op de website.

Een dag vol privelessen, voor onze eigen ruiters maar ook voor iedereen die kennis wilt maken met onze werkmethoden, met of zonder eigen paard. Kijk voor meer informatie en kosten op de betreffende pagina of neem contact met ons op.

Om 20.00 uur wordt er 2 minuten stilte in acht genomen, ook in de rijbaan.

Er wordt met de betreffende lessen overlegd en besloten welke roostering aangehouden wordt.

In de verschillende weekenden worden verschillende blokken van de opleidingen behandelt. De studenten hebben hiervoor allemaal een eigen studierooster.

Basis Klassiek = rijden op de zit. Met een goede basis ben je veel veiliger en maak je kans op een langere en gezondere (sport)carrière. Met een complete basis wordt je verstaanbaar voor een paard. Stap voor stap leert de ruiter (opnieuw) de hulpen (signalen) kennen. Stap voor stap omdat we zuinig zijn op onze schoolpaarden, we leren ruiters werken

Voor 6 van onze vaste amazones en ruiters is er de mogelijkheid om mee te gaan op Dauwtraprit. Vroeg uit de veren, genieten van de prachtige omgeving. Opgeven kan bij Maaike. Kosten bedragen 45 euro per persoon, inclusief ontbijt in het Koffie-Cafe, of voor de pensiongasten met eigen paard, 35 euro per persoon.

Met enige regelmaat organiseert Akasha voor de eigen ruiters en amazones de mogelijkheid om het eigen kunnen te meten aan de hand van de F-proeven. Voor exacte tijden wordt een week van tevoren de startlijst gepubliceerd.