Caroussel

Akasha’s Dreamteams

Sinds een aantal jaar rijden we met inmiddels drie vaste teams elke vrijdag- woensdag- en maandagavond carrousel. Aanvankelijk zijn we begonnen als een ‘showteam’ met 10 ruiters van alle leeftijden en niveau’s, paarden en pony’s – net wat er voor handen was.

naamloos4

Inmiddels vormen wij met z’n 16en op de vrijdag een fanatiek en hecht team: ‘Akasha’s Dreamteam’, compleet met grooms, fans en aanhang die elk optreden van de partij zijn. In 2017 zullen zij opnieuw deelnemen aan de Kampioenschappen van de VCN om hun plaatsing als 22e van Nederland te verdedigen.

De jonge meiden hebben hun eigen team op de woensdag, Akasha’s Jeugd van Tegenwoordig. In 2017 maken zij hun intrede op de landelijke kampioenschappen! Ook zij hebben nu al een flinke club trouwe fans en we verheugen ons op het optreden van deze meiden.

Als laatste word er in 2016 gestart met de Akasha’s Reservisten. Deze groep bestaat uit Caroussel fanatiekelingen die niet per se voor de competitie willen rijden, maar gewoon omdat het kan. Hier zijn nog plaatsen beschikbaar!

SONY DSC

Samen zorgen dat het lukt

Om het plaatje rond te krijgen zijn ook wij afhankelijk van financiële sponsoring, met 12 en 16 paarden en ruiters op stap gaan is niet niks. BSS Paardentransporten zorgde ook dit jaar er weer voor dat onze paarden goed en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Wij willen hierbij onze sponsoren en de vele vrijwilige handjes achter de schermen bedanken! Mocht u ook interesse hebben om de Dreamteams een (financieel) steuntje te geven, dan horen wij het graag.

Dit jaar word er door de dames ook weer fanatiek loten verkocht van de Grote Club Actie. Via deze link kun je digitaal ook loten kopen. Voor slechts 3 euro maak je kans op de hoofdprijs van 100.000,- en maak je de dames heel blij!

Hieronder de foto’s van de Nieuwjaarsborrel 2016, waar de Jeugd van Tegenwoordig zich voor het eerst presenteerde!

Akasha's Nieuwjaarsborrel 2016

Akasha's Dreamteams presenteren zich om het nieuwe jaar goed in te luiden. Dit jaar presenteert ook het nieuwe team zich: Akasha's Jeugd van Tegenwoordig!

Foto's zijn met dank aan Wilke Tielemans.