Groepslessen

Groepslessen

We geven groepslessen aan kinderen en volwassenen op doordeweekse ochtenden, middagen en avonden, op zaterdag zijn er kinderlessen. In een groepsles zitten bij ons maximaal 8 ruiters. In sommige lessen wordt carrousel gereden, we zetten ook wel eens cavaletti (springbalkjes) neer. Soms doen we in de lessen spelletjes of behendigheids parcours met de paarden. Regelmatig is er op zondagochtend een buitenrit van 2 uur. In de zomermaanden rijden we waar het kan in de buitenbaan, regelmatig gaan we met de lessen op buitenrit of uitstappen in het bos om de hoek. Zo is er voor paard en ruiter genoeg variatie.

SONY DSC

Natuurlijk kun je bij ons meerdere keren per week lessen, want echt leren rijden gaat 3 x zo snel als je 2 x per week rijdt!

De groepslessen kosten 14,25 euro per keer, of 59,35 euro per maand (totaal 50 lessen per jaar).

Afmelden voor een les

Afmelden doe je voor 9.00 uur dezelfde dag of eerder, bij je eigen instructeur – liefst via sms.

Inhalen van een les

Inhalen kan – mits tijdig afgemeld – in een les van hetzelfde niveau of met een buitenrit, vraag je instructeur. Tijdig afmelden doe je voor 9.00 uur op dezelfde dag of eerder, bij je eigen instructeur. Afgemelde lessen kunnen in het kwartaal waarin ze gemist zijn en het kwartaal erna ingehaald worden.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door. We hebben met de zomervakantie (regio Nijmegen) een zomerrooster ( lessen op inschrijving ) en buitenritten. Op koningsdag, de kerstdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag vervallen de lessen.