Geen categorie

Breaking news!

Het abstract van W.O.W. (10 arbeidsvoorwaarden voor paarden) is geaccepteerd door het comité van Ises Rome. Dat betekent iig een presentatie, oral of poster is nog spannend maar de acceptatie alleen (2 x as is) is al ongekend voor een ‘practitioner met sciëntific supervisor’. September staan we voor 300 academici… in het Engels uit te leggen hoe maar vooral waarom w.o.w. werkt en het paardrijden vervriendelijkt.. Een hele grote eer! Dank je Machteld van Dierendonck voor je kritische notes en je vasthoudendheid als het over paardenwelzijn gaat. Niemand kan zich een meer gedreven supervisor wensen. Dank aan Anke en Jet die me hielpen bij het vinden van de juiste volgordes en insteken voor het schrijven van het abstract. Dank aan de paarden die met hun veelzeggend en vanzelf sprekend commentaar me dagelijks helpen de puntjes op de i te zetten. Zie www.paardwelzijnonderwerktijd.nl Binnenkort ook op deze website een beoordelingsprotocol voor individueel welzijnopwedstrijd…