Akasha’s Dreamteams

Sinds een aantal jaar rijden we met inmiddels drie vaste teams elke vrijdag- woensdag- en maandagavond carrousel. Aanvankelijk zijn we begonnen als een ‘showteam’ met 10 ruiters van alle leeftijden en niveau’s, paarden en pony’s – net wat er voor handen was.

naamloos4

Inmiddels vormen wij met z’n 16en op de vrijdag een fanatiek en hecht team: ‘Akasha’s Dreamteam’, compleet met grooms, fans en aanhang die elk optreden van de partij zijn. In 2017 hebben zij opnieuw deelgenomen aan de Divisiewedstrijden van de VCN. Zeker niet slecht hebben zij hun hoge plaatsing weten te behouden en trainen fanatiek door voor 2018.

De jonge meiden hebben hun eigen team op de maandag, Akasha’s Jeugd van Tegenwoordig. In 2017 hebben zij hun intrede gedaan in de Divisiewedstrijden van de Landelijke Caroussel Competitie en zeer verdienstelijk! Ook zij hebben nu al een flinke club trouwe fans en we verheugen ons op het optreden van deze meiden.

SONY DSC

Samen zorgen dat het lukt

Om het plaatje rond te krijgen zijn ook wij afhankelijk van financiële sponsoring, met 12 en 16 paarden en ruiters op stap gaan is niet niks. BSS Paardentransporten zorgde ook dit jaar er weer voor dat onze paarden goed en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Wij willen hierbij onze sponsoren en de vele vrijwilige handjes achter de schermen bedanken! Mocht u ook interesse hebben om de Dreamteams een (financieel) steuntje te geven, dan horen wij het graag.