Stages

Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf – nr 100201078 – www.s-bb.nl

Ben je enthousiast, leergierig en weet je van aanpakken, heb je affiniteit met instructie en paardenwelzijn? Dan kun je bij ons solliciteren voor een stageplek. Ook als je 18+ bent.

Inzet, enthousiasme en nieuwsgierigheid vinden we belangrijker dan studie-niveau. Op de rijschool help je mee in ons team met alles wat er dagelijks gedaan wordt op stal. Dat begint met ‘s ochtends voeren, paarden naar buiten brengen, stalwerk, tot het starten en eventueel assisteren met de rijlessen eind van de middag en avond – e.e.a. wanneer dat van toepassing is gezien je opleiding en interesse.

Zelf rij je (na het volgen van de cursus die stagiëres van ons gratis krijgen) mee in de lessen waar dat past. Als er weer een cursus is of opleidingsdagen zijn ben je er ook zoveel mogelijk bij en assisteer je waar dat kan – e.e.a. afhankelijk van je opleiding en ervaring. We werken graag met mensen die aanpakken, meedenken en initiatief tonen, een rijschool draai je niet alleen, dat doe je in een team!

Het is mogelijk om bij ons voor langere tijd intern te verblijven tijdens je stage.

Meer informatie? Neem contact op met Anne of Maaike.

Werk

Momenteel hebben wij geen vacatures. Mocht je een leuk, goed plan hebben, ben je altijd welkom dit met ons te bespreken! We staan open voor ideeën.

Vrijwilligers

We zoeken altijd enthousiastelingen die de handen uit de mouwen willen steken en een steentje bij komen dragen. Heb je een idee? Kom maar door! Heb je geen idee maar wel tijd en zin? Meld je bij Maaike, wij hebben genoeg ideeën.