Bij Akasha organiseren we verschillende vakantie activiteiten! Voor de grote paardenmeisjes en de kleine dromers, ieder wat wils. Deze vakantie activiteiten zijn speciaal voor Akasha-ruiters en amazones!

Dit jaar kan je, vanwege de Corona-crisis, eenmalig inhaallessen inleveren om korting te ontvangen op een van deze activiteiten. Tot maximaal 4 inhaallessen kan je inleveren, per inhaalles ontvang je 15 euro korting. Amazones die graag deelnemen met eigen paard, neem voor meer informatie over kosten even contact op!

Inschrijven doe je via het aanmeld formulier, deelname wordt bevestigd na aanbetaling van 50% van de kosten.

Even belangrijk: Afmelden kan, tot 14 dagen van tevoren. je krijgt dan 50% retour, tenzij je vervanging weet te regelen. Meld je je binnen 14 dagen van tevoren af, zal je alsnog betaling moeten laten plaatsvinden.

Gedurende de Corona-maatregelen, zijn hier aangepaste voorwaarden aan verbonden. Deze worden apart gecommuniceerd aan de deelnemers.

Mini-Kamp: van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli.

Tijdens Mini-Kamp slapen de deelnemers thuis, met uitzondering van de laatste nacht. De planning is als volgt:

Maandag – 09.00 tot 17.00 uur

Dinsdag – 09.00 tot 17.00 uur

Woensdag – 09.00 tot 17.00

Donderdag – 09.00 tot (we blijven een nichtje tussen de paarden slapen)

Vrijdag – om 14.00 uur ophalen

Een hele week het paardenleven leren kennen, gewoon lekker op de manege. Samen gaan we de paarden lekker verzorgen maar we gaan natuurlijk ook veel oefenen met rijden.

Dit kamp is zeer geschikt voor de ruiters en amazones die pas begonnen zijn, nog wat afwachtend zijn of moeite hebben met van huis weg zijn. Voor alle anderen is het natuurlijk ook hartstikke leerzaam en gezellig!

De kosten voor dit kamp bedragen 215 euro, inclusief maaltijden. Aanmelden kan via dit formulier. Let op: er zijn slechts 10 plekjes in dit kamp!

Maxi-Kamp: van zondag 16 augustus tot en met vrijdag 21 augustus.

Dit kamp is voor de enthousiastelingen die zich willen onderdompelen in de paardenwereld. Vijf nachten slapen bij de paarden, ’s morgens vroeg op voor de eerste basis verzorging en dagen vol avontuur met een theoretische inslag. ’s Avonds laat naar bed, lol trappen tot je niet meer kunt paardrijden en een enorme vooruitgang maken in je kennis van zaken.

Zondagochtend worden de deelnemers uiterlijk 11.00 uur verwacht. Vrijdag 17 augustus sluiten we af, om 19.30, met alle ouders en verzorgers met een kleine show.

De kosten voor dit kamp bedragen 350 euro. Aanmelden kan via dit formulier. Let op: er zijn slechts 15 plekjes in dit kamp!

Paardenmeidenweekend: vrijdag 28 augustus t/m 30 augustus.

Voor de grote paardenmeiden, de volwassen femmes die zin hebben om ouderwets pannenkoeken te bakken, dauwtrapritjes met hoofdpijn, na een geslaagd feestje en toch ook de dressuurkennis lekker opvijzelen. Kosten, incl vervoer van en naar feestje, excl drankjes aldaar, 245,- Maximaal 8 paardenmeiden kunnen deelnemen.

Aanmelden kan via dit formulier.

Trektocht voor 18plussers: 4, 5 en 6 oktober

Op zondag 4 oktober vertrekken we vanaf de Paardrijschool naar een nader te bepalen locatie. Een fijne groepsaccommodatie waar de paarden in de buurt mogen verblijven in een mooi natuurgebied. Gezamenlijk dragen we zorg voor de maaltijden en de gezelligheid.

Gewoon lekker een paar dagen er op uit met je paard! Kosten bedragen 295,- excl eventuele alcoholische versnaperingen. Op deze trektocht kan je helaas geen inhaallessen inleveren. Voor gebruik eigen paard, komt er een vermindering in kosten van 45,-.

Er kunnen maximaal 12 personen inschrijven voor dit kamp, waarvan maximaal 8 personen met schoolpaard kunnen deelnemen.

Aanmelden kan via dit formulier.

Trektocht voor 12plussers: 19, 20 en 21 oktober

Op maandag 19 oktober vertrekken we vanaf de Paardrijschool naar een nader te bepalen locatie. We slapen in tenten, naast de paarden, barbeknoeien ons eigen eten, ‘s morgens vroeg op en ‘s avonds marshmallows bakken bij het kampvuur.

Ponykamp, maar dan anders! Kosten bedragen 255,- excl eventuele alcoholische versnaperingen. Op deze trektocht kan je helaas geen inhaallessen inleveren. Voor gebruik eigen paard, komt er een vermindering in kosten van 45,-.

Er kunnen maximaal 10 personen inschrijven voor dit kamp, waarvan maximaal 8 personen met schoolpaard kunnen deelnemen.

Aanmelden kan via dit formulier.