Anne

SONY DSC

Rotterdam 13-07-1963, begonnen (1971) met paardrijden als ‘manegemeisje…’ op een FNRS manege! ‘Opgevoed’ op de Koetserij van Ton v Duin in Gouda tussen de Friese paarden. Sinds 1995 beroepsmatig werkend met paarden. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van een, voor paard en ruiter begrijpelijke, methodiek voor duurzaam neo-klassiek paardrijden.

 

 

Maaike

wt019409

Veel meer dan ‘de dochter van’… Voorburg 16-02-1983, ook al op jonge leeftijd te vinden op de manege. In haar tienerjaren verhuisd naar het verre Oosten en op 18 jarige leeftijd, terug in Nederland de draad van de sport weer opgepakt. Nu naast haar werk in de rijschool is Maaike gediplomeerd jeugdwerker. Maaike begeleid werkervaringstrajecten voor jongeren uit de kwetsbare doelgroep. Inmiddels brengt ze ook paarden uit in de sport.

 

Sifra

Essentieel onderdeel van onze harde kern is Sifra. Al sinds klein meisje heeft zij hart voor paardwelzijn en zoekt, sinds het afronden van het instructie diploma, altijd naar verbetering bij haar ruiters en amazones.

 

 


Naast deze fijne mensen, werkt Maaike aan een project waarbij zij jongeren en jong-volwassenen begeleidt in een competentie-gericht trainingstraject. Lees meer op haar website.

De jongeren en jongvolwassenen die meewerken in deze trajecten hebben een duidelijke plaats binnen het bedrijf, echter is het niet voor iedereen wenselijk om zich openlijk voor te stellen, bijvoorbeeld omdat ze dat zelf niet willen. Het kan dus goed dat je bij ons op het erf ook nog andere gezichten hard ziet werken maar dat deze nog niet bekend voorkomen! Geen zorgen, kennis maken mag altijd ;-).